Investering: Oplev Betina H. Hansen fra Sparinvest og Finn Nørbygaard

26. april 2019 Erhverv

Bliv klogere på investering.

Kom til en spændende og anderledes investeringsaften, hvor Formuecentret fra Broager Sparekasse, Betina H. Hansen fra Sparinvest og Finn Nørbygaard giver dig en anden vinkel ind i det med at investere, skriver Sparekassen.

Investeringsaftenen byder på indlæg af Betina H. Hansen fra Sparinvest. Hun vil fortælle om, hvordan de ser på en verden af investeringer, og hvad Sparinvest kan og gør for investeringskunderne.

Herefter foredraget ”Rejs dig og kom igen, stærkere” med Finn Nørbygaard, og hans personlige erfaringer med investering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sparekassen byder på et let traktement.

Der er et begrænset antal pladser og det er de første 150 tilmeldte, der får dem.

Tid og sted

Den 30. april klokken 19:00 i Loungen i Broager Sparekasse Skansen.

Det koster 100 kroner at deltage – pengene går ubeskåret  til “En god jul for alle – og Broager Sparekasse lægger et tilsvarende beløb oveni – billetter bestilles på LINKET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...