ipnordic A/S og Enreach går i samarbejde med M Mobility A/S

31. oktober 2019 Erhverv

Med ipnordic i spidsen har Enreach, det hurtigt voksende europæiske teleselskab, styrket sin position på det danske IT- og telekommunikationsmarked ved erhvervelse af danske M Mobility A/S, der siden 2010 har leveret totalløsninger til mindre -og mellemstore danske virksomheder.

Styrket position på det danske marked

Med nyerhvervelsen af M Mobility, vil Enreach – supporteret af den europæiske kapitalfond Waterland – styrke sin position på det danske marked for kommunikationsløsninger til erhvervslivet. M Mobility er den anden danske televirksomhed, Enreach har erhvervet i år, og fremadrettet skal de arbejdet tæt sammen med den succesrige virksomhed ipnordic, der blev en del af det europæiske telefællesskab i starten af 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen

CEO hos ipnordic, Charles Ginnerskov, siger i en pressemeddelelse:

”Vi har store ambitioner for samarbejdet med M Mobility. Det vil styrke vores position på det danske erhvervsmarked, og sammen sikrer vi fortsat fokus på et serviceniveau i topklasse, ligesom vi kan tilbyde en endnu bredere produktpalette. Enreach er ved at samle de bedste fra alle kanter i Europa, og opkøbet af M Mobility supplerer ipnordic’s strategi for vækst og tilpasning i et marked i konstant bevægelse”.  

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi bygger vores forretning på god, solid kundeservice med hurtig og personlig kontakt, agil udvikling af kundernes løsninger og ikke mindst tryghed og loyalitet. For os er det uden betydning, om man er en lille eller stor spiller på telemarkedet – blot vi alle kan nikke ja til disse værdier ved lederbordet. Vi glæder os meget over vores nye samarbejdspartner – og vi håber der kommer flere til fremadrettet”, fortsætter han.

Hos Enreach skaber nyerhvervelsen også begejstring.  

Artiklen fortsætter under annoncen

“At få M Mobility med i vores selskab, er et perfekt eksempel på vores ”buy and build” strategi, og det giver nye muligheder for gruppen. Erhvervelsen vil udvide vores tilstedeværelse i Danmark og skabe nye vækstmuligheder, når M Mobility’s kunder får adgang til forbedrede løsninger i ipnordic’s produktportefølje. Begge selskaber har stor fokus på kundeservice – så der er virkelig lagt i ovnen til et godt samarbejde. Vi er glade for at byde M Mobility velkommen til vores gruppe”, siger Stijn Nijhuis, koncernchef hos Enreach.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...