ipnordic er igen med i opløbet som Årets Gazellevirksomhed

29. november 2017 Uncategorized

Fra ingenting er ipnordic i Gråsten vokset til en millionforretning, der giver et bemærkelsesværdigt overskud.

Og ipnordic er igen nomineret som Årets Gazellevirksomhed, hvor vinderen kåres af Sønderborg Vækstråd på Sønderborg Business Event i december.

Hvis ipnordic løber med sejren, så er det anden gang

“Det går rigtigt godt og jeg kniber mig da i armen ind imellem”, sagde ipnordic-ejer Thorben Jensen, da han fik prisen i 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

Service er vejen frem

“Vejen til en god forretning er god service og i ipnordig binder vi ikke kunderne med lange opsigelser og sådan noget. Har vi en kunde, der ikke er tilfreds, så er det vores opgave, han bliver det”, sagde Thorben Jensen.

Svend Aage Kjær fra Kontor Syd giver en check til Thorben Jensen.

Svend Aage Kjær fra Kontor Syd gav i 2015 en check til Thorben Jensen.

ipnordic sælger kommunikationsløsninger og internet til virksomheder.

“Når vi tager ud til en kunde, så holder vi ikke store salgstaler, men beder om lov til at sætte vores udstyr ind. Vi lover, at de kan bruge det gratis en måned og så kan ledelse jo selv opleve, at det vi har, det virker”, sagde Thorben Jensen.

“Vi har lovet kunderne, at når de ringer til os, så har de et levende menneske i røret indefor 15 sekunder. Og vores målinger viser, at vi løfter røret på max. syv”.

Til Årets Business Event den 7. december på Det Blå Gymnasium vil Allan Schøne fra EY – med udgangspunkt i regnskabstal – begrunde, hvorfor Niko-Servodan A/S er nomineret som Sønderborg Gazelle 2017.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk