ipnordic forlænger sponsorat for Dybbøl Badminton

27. august 2020 Erhverv

Telefonivirksomheden ipnordic har endnu engang indgået en to-årig sponsorkontrakt med Dybbøl Badmintons ungdomsafdeling, som i øjeblikket tæller cirka 120 spillere.

Sponsoraftalen betyder, at Dybbøl Badminton igen kan tilbyde alle sine ungdomsspillere et nyt og smart træningssæt. Denne sæson i blå og orange farver – med spillernes egne navne på ryggen over telefonivirksomhedens logo.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ungdomstræner Frank Hansen glæder sig over den fornyede sponsorkontrakt:

”Alle os i Dybbøl Badminton – spillere, forældre og ledere – har været rigtig glade for den aftale, vi har haft i de seneste to sæsoner. Vi har en god dialog med ipnordic, og glæder os over, at de endnu engang vil støtte op om vores klub og unge spillere. Det betyder utrolig meget for vores forening og frivillige arbejde”.

Udover det flotte klubtøj giver det økonomiske tilskud – i sammenhæng med klubbens øvrige sponsorer – også klubben mulighed for at fortsætte samarbejdet med træner Anders Pontoppidan, som – med sit flotte CV som træner – har givet ungdomstræningen et betydeligt løft:

”Vi værdsætter, at vores medlemmer bliver mødt af dygtige og kompetente trænere. Det skal være sjovt at gå til badminton – og det bliver det især, når der er kvalitet i det man laver. Badminton er en individuel sport, og allerede i en meget ung alder skal man lære at træffe egne beslutninger på banen, både i forhold til spillet, men også omkring fairplay. Så det handler ikke alene om badminton, men også om at udvikle unge mennesker i en god retning”, fortæller Frank Hansen i en pressmeddelelse.

”Vi ser frem til fortsat at følge Dybbøl Badminton fra sidelinjen. Klubben oplever en sund vækst i antallet af spillere,og det vil vi gerne fortsætte med at støtte op om”, siger koncernchef Charles Ginnerskov fra ipnordic.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk