ipnordic indgår internationalt samarbejde med Within Reach holding

11. januar 2019 Erhverv

Televirksomheden ipnordic A/S bliver en del af Within Reach holding. Gazelle-virksomheden har indgået samarbejde med Within Reach, som investerer i dygtige og innovative televirksomheder i Europa, der – ligesom ipnordic – leverer kommunikationsløsninger til erhvervslivet.

Internationalt fokus

Interessen har hidtil ligget inden for landets grænser, men nu ser den sønderjyske televirksomhed fremad med internationale briller:

“Det går rigtig godt hos ipnordic, og egentligt kunne vi fortsætte som hidtil med en støt vækst.

Artiklen fortsætter under annoncen

I en større investorrunde i 2018 har vi dog erfaret, at vi har udviklet et helt unikt servicekoncept her i Gråsten, som med fordel kan udvides til det internationale telemarked”, fortæller COO Charles Ginnerskov, som i det nye år overtager direktørposten i ipnordic.

Opgaven overtager han efter sin far, Thorben Jensen, der har været direktør siden virksomhedens start i 2011, skriver ipnordic i en pressemeddelelse.

Charles Ginnerskov forbliver ligeledes i bestyrelsen, mens de øvrige bestyrelsesmedlemmer træder ud og gør plads til nye kræfter.

Stijn Nijhuis, CEO hos Within Reach, siger:

“At få ipnordic med i vores selskab udvider ikke blot vores portefølje, men styrker også vores aftryk i Europa. Dette matcher vores ’buy-and-build’ strategi, som vi satte i værk sidste år. Sammen med ipnordic vil vi intensivere vores udvikling på det europæiske marked ved at se på nye vækstmuligheder”.

En del af den europæiske superliga inden for telekommunikation

ipnordic har været i dialog med en række danske og udenlandske mulige investorer, og nu er aftalen med Within Reach endelig på plads.

“Vi bliver en del af et internationalt hold af telespecialister med stor ekspertise inden for kommunikation. Det indebærer en række fordele for os, og for deres vedkommende har Within Reach set et stort potentiale i vores unikke servicekoncept – og det må da siges at være et klap på skulderen, når branchens skarpeste hoveder synes, vi gør det godt”, lyder det fra Charles Ginnerskov.

Samarbejdet med Within Reach betyder, at ipnordic fremover kan arbejde endnu mere intensivt for at nå ambitionen om at konsolidere det danske telemarked. Charles Ginnerskov uddyber:

“Within Reach er ved at samle de bedste fra alle kanter i Europa – og vi håber at få flere dygtige samarbejdspartnere fremadrettet, samtidig med at vi glæder os over at være med på holdet”.

Unikt servicekoncept

ipnordic har siden begyndelsen i 2011, trods gevaldigt vokseværk i medarbejderstaben, formået at opretholde et personligt serviceniveau, hvor kunden aldrig behøver at vente utålmodigt eller føle sig usikker i sit valg af telefoni – en sjælden egenskab i en ellers udskældt branche.

“Samarbejdet med ipnordic styrker vores mission om at sætte kunden i centrum. Deres fantastiske kundeservice og kundeorienterede tilgang gør dem til rollemodel i resten af vores organisation”, siger Dr. Ralf Ebbinghaus, CEO hos Within Reach.

ipnordic’s vækst og succes tilskriver Charles Ginnerskov helt og holdent virksomhedens medarbejdere:

“Vores unikke servicekoncept, som bygger på tæt personlig kontakt, tryghed og loyalitet, skyldes helt og holdent vores team af fantastiske kolleger, som hver dag yder deres ypperste, brænder for vores virksomhed – og tænker innovativt. Kollegerne er med os hele vejen og sørger for, at vi hele tiden præsterer i et stærkt, konkurrencepræget marked”.

 ipnordic bliver i Gråsten

Den tiltrædende direktør udtaler samtidigt, at ipnordic beholder sit navn, og at der ellers er tale om ‘business as usual’. Arbejdspladsen forbliver den samme for de 80+ medarbejdere, der hver dag møder ind i kundeservicecentret i Gråsten.

Han uddyber:

“Vi bibeholder alt det, der gør ipnordic til ipnordic, og der bliver hverken ændret noget ved den personlige kontakt, det jordnære kundeservicekoncept eller det højt prioriterede kollegiale samvær. Vi har store ambitioner for vores fælles arbejdsplads og med en ny, kapitalstærk bestyrelse, har vi samtidig forsikret vores medarbejdere og fået mulighed for at udvikle vores position på markedet på en helt ny måde. Dertil kommer udsigten til med tiden at skabe mange flere arbejdspladser i lokalområdet”.

Charles Ginnerskov selv har heller ikke planer om at flytte:

“Jeg mener selv, at jeg har en 20-30 år tilbage i branchen, og jeg elsker ipnordic som arbejdsplads, så jeg har ingen forventninger om at gå nogen steder”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk