ipnordics Charles Ginnerskov stod klar med kontanter til iværksætter-prisvinder

17. februar 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I december måned blev Sønderborg Iværksætterpris 2019 givet til Philip Staib, der har iværksættervirksomheden Farmers Window. Med prisen fulgte en check på 25.000 kroner fra ipnordic.

“Forklaret meget enkelt, så kan man via sin mobiltelefon se små film, der viser, hvor ens fødevarer kommer fra. Scanner man et mælkekarton, så kommer man til at se de køer, mælken kommer fra, i et livestream”, sagde Philip Staib til SønderborgNYT.

Det handler om større gennemsigtighed i forholdet mellem leverandører, producenter og forbrugere.
Artiklen fortsætter under annoncen

Farmers Window forestiller sig, at i takt med at bevidstheden og kravet om dyrevelfærd vokser, så er det en rigtig god idé, man kan kigge indenfor hos leverandørerne af fødevarer.

Siden Philippe Staib vandt den flotte pris, har han brugt sin tid på at få beskyttet sin idé, så andre ikke kan løbe med den – og mandag formiddag var han på besøg hos ipnordic i Gråsten, hvor direktør Charles Ginnerskov stod klar til at bytte vinderchecken til kontanter.

“Du har fat i en rigtig god idé og så skal du huske, at det tager tid at bygge en virksomhed op”, sagde Charles Ginnerskov til den unge iværksætter. Der er ikke et quick-fix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det giver rigtig god mening for ipnordic at støtte Sønderborg Iværksætter Service, der har taget initiativet med en årlig Iværksætterpris.

“Vi er jo selv iværksættere og ved, hvor meget det kræver og så er det heldigvis sådan her i kommunen, at virksomhederne bakker op om iværksætterservice. I Sønderborg løfter vi i flok”, siger Charles Ginnerskov til SønderborgNYT.

Dommer gav et godt råd

Allan Kaczmarek fra SwipBox har selv udviklet et produkt, som andre havde svært ved at forstå – og i december sad han med i dommerpanelet, som skulle finde årets vinder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis jeg skal give dig et råd eller to, så er det, at du skal holde fast i din idé og blive ved. Også når det er rigtigt svært. Og så skal du være opmærksom på, hvem du skriver fakturaer til. Det er jo kundernes behov, som du skal dække”, sagde Allan Kaczmarek til den nybagte prisvinder.

SønderborgNYT sendte live-tv fra prioverrækkelsen i december. Se UDSENDELSEN HER

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...