Isglade kunder kan give deres stemme og gøre Iskonditoriet til Danmarks bedste

5. april 2021 Erhverv

I den her tid går Christian og Anette Telling rundt i Iskonditoriet og følger spændte med i konkurrencen om, hvilken isbutik de isglade danskere kårer som årets bedste. Præcis samme konkurrence lavede Opdag Danmark også sidste år og titlen blev vundet af Iskonditoriet i Sønderborg.

“Det var en fantastisk oplevelse og der var adskillige, som jeg ikke kender, der ønskede tillykke, når de mødte mig oppe i midtbyen”, siger Christian Telling til SønderborgNYT. Det gav flere kunder i butikken, fordi både lokale og turister lige skulle prøve en ‘vinderis’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Telling-parret fortæller, at Iskonditoriet ikke kunne vinde, hvis ikke kunderne havde stemt på dem.

“Og så var det jo helt fantastisk at opleve, at så mange mennesker ville både os og Sønderborg det bedste”.

Sejren gavnede både Iskonditoriet og Sønderborg.

Iskonditoriet åbnede første gang den 23. august 2019.

“Vi prøver ihvertfald hver eneste dag at gøre vores gæster til Danmarks Gladeste Isspisere  og vi gør det med de bedste råvarer, kreativt håndværk og godt humør”, siger Anette Telling, som håber, at kunderne igen har lyst til at sende en sms og hjælpe Sønderborg og Iskonditoriet til sejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis du synes, vores is er så fantastiske, at du vil stemme på os, skal du gå ind på vores hjemmeside, Iskonditoriet og se hvordan”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...