Ishusene åbner snart – og de har jobs til friske, unge mennesker

Promenadens ishus på Havnepromenaden. Foto: Ole Kæhler
Promenadens ishus på Havnepromenaden. Foto: Ole Kæhler
2. marts 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Vi har lige taget hul på den første forårsmåned, og det betyder blandt meget andet, at der kommer mere liv i ishusene – og det gælder også Promenaden og Ishjørnet i Sønderborg samt ishuset i Ballebro. Lige nu skal der findes det helt rigtige personale, så de mange gæster kan betjenes på bedste vis.

“Lige nu er vi i fuld gang med at finde dygtige medarbejdere, og dem vi vælger at ansætte, får det super sjovt og nogle dejlige kollegaer og så er det jo dejligt, at have en arbejdsplads med udsigt, hvis det er Promenaden ved havnen man skal arbejde”, siger Linette Bach Hansen, som er med til at finde de helt rigtige personer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi skal bruge personer under 18 og også medarbejdere, som er over 18 år, og så kigger vi særligt efter dem, der smiler, er gode til kundeservice, efter dem, der er klar til virkelig at arbejde igennem, når vi har travlt en sommerdag og aften med masser af mennesker på Havnepromenaden”, siger Linette Bach Hansen til SønderborgNYT.

Lige nu er der mulighed for at søge et job hos Promenaden og Ishjørnet i Sønderborg samt ishuset i Ballebro. Det er selskabet Holden Invest, der ejer de tre steder og du kan søge om et job på selskabets hjemmeside her.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...