Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv
Arkivfoto
Arkivfoto

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16.

“Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen.

I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste års vindere fra Iskonditoriet i Sønderborg, og Fjellerup Vaffelbageri på Djursland, der fra tidligere år også har været med i toppen, oplyser Opdag Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Længe bølgede det frem og tilbage mellem de to, men i sidste ende slog midtjyderne sønderjyderne.

Det er femte gang, opdag Danmark kårer årets ishus. Det blev også året, hvor allerflest danskere stemte, for med over 29.000 sms-stemmer på landsplan, overgik afstemningen 2020, hvor der kom 25.000 stemmer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOFs online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse med […]

Læs mere...