Iskonditoriet giver gratis is til børn – ingen kø ved disken – isen kommer på fade

10. juli 2020 Erhverv

Lørdag serverer Iskonditoriet gratis is for alle børn – til og med 12 år – fra kl. 11.00 til 14.00.

Det bliver de største børne-klassikere vanille, chokolade og jordbær.

“Det bliver nok ikke nemt og vi håber på alles forståelse for, at det er en stor udfordring både for vores produktions-, for vores servingspersonale og for os”, siger Anette og Christian Telling, som er ejerparret bag Iskonditoriet.

Parret lover at gøre alt, hvad de kan, for at være så hurtige, som muligt, og lave så mange is, som de overhovedet kan – og de bliver budt rundt fra store fade, så det ikke er nødvendigt for alle at komme indenfor..

Artiklen fortsætter under annoncen

“Husk at vise hensyn til hinanden og overhold reglerne om at holde afstand – ellers får vi måske ballade”, siger Christian Telling.

Tirsdag klokken 16 stod det urokkeligt fast, at Iskonditoriet i Sønderborg er Danmarks bedste ishus – og det blev det det i en konkurrence, hvor andre gode, danske ishuse også var nomineret.

Iskonditoriet fik 3543 sms-stemmer og nummer to fik 3126 stemmer – altså en klar sejr til Christian og Anette Telling.

“Der er nogen, der har nomineret os og det er jo dejligt. Det fejrer vi med gratis is til børnene i morgen”, siger parret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs også: Iskonditoriet er Danmarks bedste ishus

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...