Isslag i vente natten til lørdag

22. januar 2016 112

Pas på, hvis du skal ud at køre – eller bare lufte hunden fra i nat og frem til lørdag formiddag. Veje og fortove kan blive spejlglatte, når isslag ventes ind over landet.images

Det er vinterkulden, som nu bliver fortrængt af mildere luft fra sydvest, og det giver al mulig god grund til at passe på, når det sker, oplyser TV2 Vejret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når varmen kommer ind over landet, vil den sne, der falder, smelte på sin vej ned – og blive til regn. De sidste par hundrede meter nær jordoverfalden er det dog stadig frostvejr.

Regndråberne underafkøles og fryser til is, når de rammer jordoverfladen eller genstande. Det er den nedbør man kalder isslag – og som kan glasere fortove, veje og træer ind i et lag is.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...