Iværksætter finder underleverandører til andres produktion

28. november 2013 Erhverv

Når iværksættere og mindre virksomheder skal have produceret varer af træ, plastic eller metal, så kan de få virkeligt god hjælp ved at kontakte Grace Nelie, som selv er iværksætter. Oven i købet med en virksomhed, der er så god, at hun er nomineret til at blive Årets Kvindelige Iværksætter.

Grace Nelie er nomineret til at blive Årets Kvindelige Iværksættere - du kan hjælpe hende i mål.

Grace Nelie er nomineret til at blive Årets Kvindelige Iværksættere – du kan hjælpe hende i mål.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvis der er en virksomhed, der skal have trykt bøger eller andre materialer, så kan jeg også hjælpe med at finde underleverandører, siger Grace Nelie til Sønderborg Nyt. Og hendes netværk ligger på Balkan, nærmere bestemt Kroatien. Det er hendes mands hjemland, men han er ikke en del af den aktive kvindes virksomhed. Han arbejder som ingeniør.

– Vi har naturligvis besøgt Kroatien flere gange sammen, så jeg kunne lære noget om hans baggrund. Faktisk var min første drøm at blive rejsearrangør og sende danskere afsted til det smukke land. Men borgerkrigen og så 11. september dæmpede folks rejselyst, siger Grace Nelie. Altså måtte hun tage et nyt tilløb til fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det tilløb blev taget med en universitetsuddannelse, så hun har et cv ordet Business Relationship Management skrevet ind under uddannelse.

Stadig en drøm

Det er drømmen om Kroatien, der har båret Grace Nelie hele vejen frem til i dag, hvor hun tilbyder at hjælpe andre med deres produktion. I Kroatien står der masser af virksomheder, der hellere end gerne vil have arbejdsopgaver, så dem arbejder iværksætteren på at finde til dem.

– I Kroation tager de også mindre opgaver og der er en fordel, at danske virksomheder kan få produceret til en fornuftig pris på Balkan, siger Grace Nelie. Hun fortæller, at hun  jævnligt taler med Kroatiens ambassadør, der sætter pris på hendes indsats.

Artiklen fortsætter under annoncen

Går du med en virksomhedsdrøm – eller har du allerede din egen og skal producere varer, som kan sælges til dine kunder, så kan du finde Grace Nelie på gnm-trading.com og spørge hende, hvad hun kan gøre for dig.

Hjælp Grace Nelie til sejr

I indstillingen til Grace Nelies kandidatur skrives der:

“Mange tror, at kvinder må vælge mellem kernefamilien og iværksætterdrømmen. Men Grace beviser, at ingen af delene udelukker den anden. Hun har etableret GNM-Trading ApS, som finder underleverandører i Kroatien til danske virksomheder indenfor alle brancher. Samtidig er hun agent for kroatiske specialvirksomheder, der ønsker deres produkter afsat i Danmark. En kvinde med mange jern i ilden og som formår at holde ild i bålet. En rollemodel for alle andre kvinder, der gerne vil drive egen virksomhed og værne om familien”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan hjælpe Grace Nelie til at sejre i jagten på titlen Årets Kvindelige Iværksætter ved at følge linket nederst på siden. Når du kommer ind, så dukker der et hvidt felt med en del tekst frem. Øverst til højre på det hvide felt, står der skip – og det ord skal du trykke på – og så give din stemme til iværksætterkvinden fra Sønderborg.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...