Iværksættere inspirerer hinanden ved ‘conVenture – Nordic Start-Up convention’

24. november 2020 Erhverv

En vigtig ingrediens i opskriften på succes som iværksætter er at inddrage andres kompetencer. Det får du som kommende eller nuværende iværksætter mulighed for ved “conVenture – nordic Start-Up convention”.

Det er gratis og nemt at deltage.

Det hele foregår online.

En undersøgelse for Rockwool Fonden i 2009 konkluderede, at de mest succesfulde iværksættere havde hyppigere kontakt og søgte mere støtte i deres netværk end de mindre succesfulde. Derudover hentede de succesfulde i højere grad inspiration fra erfarne iværksættere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er der god grund til at deltage, når en særlig onlineudgave af “conVenture – nordic Start-Up convention” løber af stablen torsdag klokken 15:30, fortæller VentureWærft.

Dagen byder på taler, pitches og iværksætterhistorier fra folk, som har formået at gå fra idé til produkt og virksomheder.

Du kan læse mere og tilmelde dig på VentureWærfts ekstra hjemmeside.

VentureWærft er en sammenslutning af stærke iværksætterkræfter rundt om Flensborg Fjord, og tæller SDU Sønderborg, Sønderborg Iværksætter Service, Dr. Werner Jackstädt-Zentrum für Unternehmertum und Mittelstand Flensburg, IHK Flensburg og Technologiezentrum Flensburg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Didde Lauritzen har fokus på børn, skoler og på de udsatte

26. oktober 2021 KV21

Didde Lauritzen har været en del af Børne- og Uddannelsesudvalget og hun har også været med i Sundhedsudvalget i denne byrådsperiode og hun er, som sin far, borgmesteren, socialdemokrat. Det er Didde Lauritzens første byrådsperiode, så der har været meget, som hun skulle lære. ”Det har været vildt spændende, jeg har nydt at være med […]

Læs mere...