Iværksættere kan stadig nå at tilmelde sig konkurrencen om Iprisen 2019

27. oktober 2019 Erhverv

Hvis du er iværksætter indenfor Sønderborgs kommunegrænse, så har du chancen for at din idé vinder Iprisen 2019, som er Sønderborgs Iværksætterpris. Du har frem til 1. november, altså på fredag, til at skrive dig på listen.

I år foregår finalen på BC Syd torsdag den 5 december – prisen er på 25000 kroner og de er sponseret af ipnordic

Der er dem, der mener, at Sønderborg Iværksætter Pris mest af alt er kendt lokalt.

“Men det er jo også lokal opbakning, der skal bære os iværksættere videre”, siger Krestian Muusmann fra Destilleriet Als, som er sidste års prisvinder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at de penge, som fulgte med prisen, er brugt lokalt.

“Vi fik Sønderborg Produktionsskole til at lave leveringskasser til os, så på den måde kom pengene til at gavne i vores eget område”, siger Krestian Muusmann.

Det er tanken der tæller

Sønderborg Iværksætter Pris går til den bedste forretningsidé – og ikke til den iværksætter, som har nået den største omsætning på kort tid.

“Det er forretningsideen, der tæller – ikke hvor langt du er nået”, siger Steen Bielefeldt fra Sønderborg Iværksætter Service.

Artiklen fortsætter under annoncen

De iværksættere, som når frem til finalen i konkurrencen om Sønderborg Iværksætter pris, har alle en god forretningsidé.

“Og for Destilleriet Als var det overraskende at vinde. For det første havde vi rigtigt travlt med mange ting i optakten til konkurrencen og for det andet, så skulle alle dommere jo mene, at vores forretningsidé var bedre end de andre”, siger Krestian Muusmann.

Krestian Muusmann kan klart anbefale andre iværksættere at deltage.

“Det er helt sikkert en rigtig god idé. For det første er det en stor oplevelse og for det andet, så er den tid, der investeres i forløbet, givet rigtigt godt ud”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du tilmelder din forretningsidé HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...