Jacob Nielsen & Søn solgte mere end forventet i SønderborgNYTs Live-Shopping

18. februar 2021 Erhverv

Onsdag var butikken med ure, guld og sølv, Jacob Nielsen & Søn, med i SønderborgNYTs Live-Shopping og torsdag siger butiksejer Bjarne Vejsnæs til SønderborgNYT, at der indtil videre er 15 personer, som har købt af de varer, som blev præsenteret. Han tilføjer, at det var flere end ventet.

“Jeg var ret nervøs, mens der blev sendt. Men det gik jo og jeg synes, det er rigtigt godt, vi fik vist noget af alt det, som vi har i butikken”, siger guldsmed Line Mechlenborg Madsen.

Line Mechlenborg Madsen havde urmager Anders Berg Jensen som makker, da SønderborgNYT var på besøg onsdag.

“Det var især armbånd fra Ole Lynggaard, der blev solgt og så var der også nogle, der købte ure”, siger Anders Berg Jensen.

Han fortæller videre, at det frem til mandag klokken 16 er muligt at shoppe blandt de god tilbud fra Jacob Nielsen og Søn.

“Hvis nogen bestiller fra nu af, så skal de skrive en besked på Jacob Nielsen og Søns Facebokside eller sende en mail med bestillingen til post@watch4u.dk”.

Butikken i Perlegade er naturligvis Corona-lukket, men det er muligt at bestille fra hylderne og så hente ved døren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og vores værksteder er i fuld gang, så folk kan fint både indlevere til reparation og også hente. De skal bare ringe og aftale en tid på telefon 7442 3546”, siger Line Mechlenborg Madsen.

Døren kan åbens alle hverdage i tidrummet mellem klokken 10 og 16.

De kan se eller gense onsdagens Live-Shopping på SønderborgNYTs Facebookside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...