Jagten på ingeniørstuderende fortsætter efter nytår

17. december 2015 Uddannelse

Tildelingen af midler fra Sønderborg kommunes Uddannelsesfond har sikret, at kampagnen for at få flere ingeniørstuderende til SDU i Sønderborg fortsætter i yderligere to år og det vil fortsat være projektleder Tanja Have fra Commocean, der står for indsatsen i Sønderborg Vækstråd.

Tanja Have skal fortsætte med at fange ingeniørstuderende.

Tanja Have skal fortsætte med at fange ingeniørstuderende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor kan Sønderborg Vækstråd allerede i januar gå videre med arbejdet, og det sker i første omgang med annoncer i ungdomsmagasinet Gaffa. Ellers vil kampagnen i lighed med indsatsen i 2015 være fokuseret på aktiviteter på de sociale og virtuelle medier, ligesom det er indgået et tæt samarbejde med SDU Erhverv og mekatronikuddannelserne om besøg på relevante ungdomsuddannelsesinstitutioner, hvor potentielle ingeniørstuderende skal informeres om mulighederne, skriver Vækstrådet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil senere blive indkaldt til informations- og orienteringsmøder om kampagnen.

Arbejdet med sikring af studiejobs varetages af SDU Erhverv, der allerede er i gang med at kontakte eksisterende samarbejdspartnere i det lokale erhvervsliv og forsøge at skabe kontakte til endnu flere virksomheder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk