Maria og Jan Bansø er kommet rigtigt godt fra start i Det Gamle Rådhus i Gråsten, hvor de blev forpagtere fra den 1. november. Og med 30 års erfaring fra restaurationsbranchen ved Jan Bansø, at det er vigtigt at have liv i lokalerne allerede fra første dag.
“Den første dag havde vi to bryllupper og i weekenden var der et par selskaber, så vi kom godt fra start”, siger Jan Bansø til SønderborgNYT.
Jan Bansø har tidligere serveret på Det Gamle Rådhus og efter en afstikker til Hotel Alsik er han tilbage i Gråsten – og nu som chef på sin tidligere arbejdsplads.
“Vi holder fast i den gode, stabile kvalitet og vil byde på den samme gode service hver eneste dag”, siger Jan Bansø.
Sammen med fruen, Maria Bansø, har han ændret menukortet, så det nu er med retter, som parret selv sætter pris på at nyde, når de er ude.
“Vi byder for eksempel på Als Schnitzel med bacon, pølser, grønt, pommes frites og paprikasauce, Braiseret Gris som mormor lavede det og vi har en tre retters menu, hvor alt flamberes – desserten, som er pandekager, flamberes ved bordet, mens rejer og også oksemørbrad flamberes i køkkenet”, siger Jan Bansø.
Kom og hils på-tilbud
Hvis du når en tur indenfor i Det Gamle Rådhus på Torvet i Gråsten senest 23. november, så kan du nå at opleve restaurantens gode tilbud, som er tre forskellige forretter, der hentes fra en buffet og derefter helstegt kalv, som serveres med sæsonens grønt, kartofler og sauce. Derefter er der ostebrædt med tilbehør fra buffet og yderligere tre forskellige desserter, der også hentes fra buffet.
Kom & Hils på-tilbuddet serveres mellem klokken 17:30 og 21 – og prisen er kun 275 kroner for hver kuvert.