Jan Bansø er kommet flyvende fra start i Det Gamle Rådhus

6. november 2019 Erhverv

Maria og Jan Bansø er kommet rigtigt godt fra start i Det Gamle Rådhus i Gråsten, hvor de blev forpagtere fra den 1. november. Og med 30 års erfaring fra restaurationsbranchen ved Jan Bansø, at det er vigtigt at have liv i lokalerne allerede fra første dag.

“Den første dag havde vi to bryllupper og i weekenden var der et par selskaber, så vi kom godt fra start”, siger Jan Bansø til SønderborgNYT.

Jan Bansø har tidligere serveret på Det Gamle Rådhus og efter en afstikker til Hotel Alsik er han tilbage i Gråsten – og nu som chef på sin tidligere arbejdsplads.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi holder fast i den gode, stabile kvalitet og vil byde på den samme gode service hver eneste dag”, siger Jan Bansø.

Sammen med fruen, Maria Bansø, har han ændret menukortet, så det nu er med retter, som parret selv sætter pris på at nyde, når de er ude.

“Vi byder for eksempel på Als Schnitzel med bacon, pølser, grønt, pommes frites og paprikasauce, Braiseret Gris som mormor lavede det og vi har en tre retters menu, hvor alt flamberes – desserten, som er pandekager, flamberes ved bordet, mens rejer og også oksemørbrad flamberes i køkkenet”, siger Jan Bansø.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og hils på-tilbud

Hvis du når en tur indenfor i Det Gamle Rådhus på Torvet i Gråsten senest 23. november, så kan du nå at opleve restaurantens gode tilbud, som er tre forskellige forretter, der hentes fra en buffet og derefter helstegt kalv, som serveres med sæsonens grønt, kartofler og sauce. Derefter er der ostebrædt med tilbehør fra buffet og yderligere tre forskellige desserter, der også hentes fra buffet.

Kom & Hils på-tilbuddet serveres mellem klokken 17:30 og 21 – og prisen er kun 275 kroner for hver kuvert.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Samfund, Sønderborg

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Samfund

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...