Jan Holm er ny produkt- og projektdirektør hos OJ Electronics

15. september 2022 Erhverv
Jan Holm. Pressefoto
Jan Holm. Pressefoto

Jan Holm er ny mand i stillingen som OJ Electronics’ produkt- og projektdirektør, og spørger man den 51-årige fynbo selv, er han og elektronikvirksomheden fra Sønderborg det helt perfekte match.

”Jeg har altid betragtet OJ Electronics som en innovativ og agil virksomhed, hvor der er styr på processerne. Det er jeg kun blevet bekræftet i, og jeg glæder mig enormt meget over at være blevet en del af en fremsynet virksomhed, der tænker i udvikling og vækst”, siger Jan Holm i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jan Holm, der har en baggrund som maskinmester og kølemontør, kommer fra en stilling hos ventilationskoncernen Aldes, hvor han de seneste fem år har siddet som head of product and marketing. CV’et tæller desuden otte år som product director hos Danfoss, hvor han havde ansvaret for forskellige produktområder.

Tiltro og frihed

Jan Holm, der tiltrådte stillingen som produkt- og projektdirektør i midten af august, har en klar ambition om, hvad han som direktør ønsker at bidrage med – både på det faglige og personlige plan.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg har en enorm tiltro til de mennesker, jeg arbejder sammen med, og det er min oplevelse, at friheden til at folde sig ud giver de bedste resultater. Det gælder individuelt, men i særlig grad for den samlede enhed. Derfor er jeg aldrig gået ind for mikromanagement”, forklarer Jan Holm.

Generalisten, som han betegner sig selv, beskriver OJ Electronics som en velsmurt maskine. Det har derfor ikke været svært for ham at finde fodfæste på kontoret i Sønderborg, hvorfra han ser frem til at bringe sine kreative og udviklende spidskompetencer i spil.

Artiklen fortsætter under annoncen

”OJ Electronics har et enormt potentiale, og jeg vil gøre mit til, at vi får sat endnu mere tryk på den innovative del af forretningen, samt at vi formår at vækste inden for de indsats- og produktområder, jeg står i spidsen for”, siger Jan Holm og uddyber:

”Man kan sige, at jeg sidder med en blyant i hånden, som blot skal spidses. Og til at hjælpe mig med det, har jeg en gruppe af fantastiske kollegaer, der sidder på så meget specialiseret viden, at jeg ikke har grund til at være andet end fortrøstningsfuld, når jeg ser ud i fremtiden”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Strategien skal lægges

Inden længe skal de hos OJ Electronics i gang med at lægge strategien for de næste tre år, og her glæder Jan Holm sig over muligheden for at kunne sætte sit aftryk.

”Først og fremmest skal jeg have gjort stillingen til min. Og så venter der en spændende opgave i at skulle være med til definere retningen for de næste tre års arbejde i OJ Electronics. Her vil mit fokus være på udviklingsområdet, hvor jeg ønsker at styrke måden, vi arbejder med vores projekter på”, siger Jan Holm.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...