Jan Petersen har været hos miniBOOSTER Hydraulic i 25 år

5. januar 2021 Erhverv
Jan Petersen fra miniBOOSTER Hydraulic
Jan Petersen fra miniBOOSTER Hydraulic

Havde 55-årige Jan Petersen været en gennemsnitlig dansker, havde han de seneste 25 år været væk fra sin arbejdsplads i sammenlagt 175 dage. Nu er han ikke på nogen måde gennemsnitlig, for han må have et jernhelbred. I de 25 år Jan Petersen har været en del af teamet hos Sønderborg-virksomheden miniBOOSTER Hydraulics A/S, har han ikke haft en eneste sygedag.

Den 15 januar 1996 blev Jan Petersen ansat som den første medarbejder i start-up virksomheden miniBOOSTER, og den 15 januar i år kan han fejre 25 års jubilæum i en virksomhed, der har udviklet sig til en stor international succes med kunder over hele kloden, skriver miniBOOSTER Hydraulics i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jan Petersen er opvokset i Broager, hvor han gik ud af 10. klasse og blev uddannet maskinarbejder for at læse videre til maskinteknikker. Han er lidt utålmodig, så da han ikke umiddelbart kunne få sit ønske opfyldt om at blive ansat på Danfoss, indskrev han sig til maskinmesteruddannelsen i Fredericia og var klar til at flytte mod nord.

Flyttekasserne måtte dog kort før uddannelsesstart pakkes ud. Drømmejobbet var i hus.

På Danfoss mødte Jan Petersen de ingeniører, som havde planer om i eget regi at starte en produktion af hydrauliske trykforstærkere. Igen var Jan Petersen parat og han blev ansat i miniBOOSTER.

I dag er Jan Petersen produktionschef med ansvar for alt lige fra indkøb, kontakt til underleverandører, til slutkontrol og levering. Ofte er det meget kundespecifikke leveringer, Jan Petersen er inde over.

Kort sagt har han fingeren på pulsen i stort set alt, hvad der sker i virksomheden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk