Jan Prokopek Jensen synes flere virksomheder skal prøve at ansætte en akademiker

3. september 2021 Erhverv

Antallet af ledige falder og falder – heldigvis for det. Mange er kommet i job og klarer nu sig selv – og det er godt, fortæller arbejdsmarkedsudvalgets formand, Jan Prokopek Jensen.

Virksomhederne mangler arbejdskraft og Sønderborg har stadig ca. 500 forsikrede ledige.

”Af dem er 127 akademikere, der har mange kompetencer, som jeg er sikker på, virksomhederne kan bruge. Mange små og mellemstore virksomheder er måske lidt usikre på, om de har brug for akademikere. Mit budskab skal være, at de skal prøve det. Akademikere har lært meget, kan meget og jeg ansatte for år tilbage selv en kandidat i historie som sekretariatsleder – og det har været en stor succes”, siger Jan Prokopek Jensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans opfordring til virksomhederne er, at de skal kontakte jobcentret i Sønderborg.

”Jobcenter vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at finde egnede kandidater til de ledige stillinger I måtte have. Jeg er sikker på, at vi kan hjælpe Jer godt på vej”, siger udvalgsformanden.

Han fortæller, at jobcentret har et godt samarbejde med de øvrige sønderjyske kommuner, så kandidater vil også kunne leveres fra Tønder, Aabenraa og Haderslev kommuner.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49