Jan Rytkjær Callesen er på udkig efter et nyt blåt parti

6. maj 2022 Politik

Tidligere folketingspolitiker og byrådsmedlem Jan Rytkjær Callesen har meldt sig ud af Dansk Folkeparti og han fortæller, at der er flere grunde til, at han siger farvel. Han forklarer en af grundene:

“Jeg har jo tidligere været opstillet lokalt for Dansk Folkeparti til folketingsvalg og har også været en periode på Christiansborg, men pludselig ville partiet hellere have Peter Kofod til at stille op for os hernede. Det synes jeg slet ikke er i orden”.

Det tidligere DF-medlem fortæller, at han nu er begyndt at få mails fra Dansk Folkepartis hovedbestyrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De ved jo, at jeg godt kan trække nogle stemmer, så de har tilbudt mig en anden valgkreds, men det har jeg ingen interesse i”.

Jan Rytkjær Callesen siger til SønderborgNYT, at han ikke er færdig med politik. Planen er at bruge et år eller to på at finde det rette parti.

“Der er jo flere år til næste byrådsvalg, så jeg vil  give mig rigtig god tid, mens jeg finder frem til, hvilket blåt parti, jeg kan melde mig ind i”, siger han og tilføjer, at Nye Borgerlige ikke er en mulighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg tænker på Konservative og på Venstre – og hvis mit kommende parti vil opstille mig til byråds- og folketingsvalg, så er jeg klar til det”.

Han fortæller, at der højst er et års tid til folketingsvalget og det er for kort tid til eventuelt at blive kandidat.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Energikonferencen har aldrig været mere relevant og nødvendig end nu

27. maj 2022 Erhverv

Når ledere fra hele verden mødes i Sønderborg i begyndelsen af juni til Det Internationale Energiagenturs 7. årlige globale konference om energieffektivitet, sker det på et tidspunkt, hvor energieffektiviseringsløsninger aldrig har været mere relevante og nødvendige. Konferencen holdes af  Det Internationale Energiagentur, IEA, og det danske Klima-, Energi- og Forsyningsministerium med støtte fra Danfoss og […]

Læs mere...