Jan Rytkjær Callesen har fået to ordførerposter

7. september 2015 Politik

Fredag fordelte Dansk Folkeparti ordførerposterne på Christiansborg og det blev her til hele to ordførerskaber til Sønderborgkredsens folketingsmedlem, Jan Rytkjær Callesen.

jan Ruytkjær Callesen er ordforører for It- og Telekommunikation samt Det Tyske Mindetal.

jan Ruytkjær Callesen er ordforører for It- og Telekommunikation samt Det Tyske Mindetal.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg skal være ordfører for IT- og Teleområdet og Det Tyske Mindretal. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med de to ordførerskaber”, siger Jan Rytkjær Callesen, der om nogen kan tale med når det gælder mobildækningen i vandkantsdanmark.

“Hvor jeg bor på Nordals, oplever jeg en utrolig dårlig dækning. Det er faktisk så galt at jeg må gå ud på gårdspladsen for føre en telefonsamtale når jeg er hjemme, for inde i huset er der sjældent kraftigt nok signal, siger Jan Rytkjær Callesen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover sine to ordførerskaber har Jan Rytkjær Callesen fået plads i Dansk Interparlamentarisk Gruppes bestyrelse (IPU), Kontaktudvalget for det Tyske Mindretal, Energi-, Forsynings og Klimaudvalget, Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget samt Skatteudvalget.

Siden starten indenfor politik i Sønderborg Byråd i 2010 har Jan Rytkjær Callesen beskæftiget sig med Energi- og Forsyningsområdet i Teknik- og Miljøudvalget og været næstformand for Sønderborg Forsyning.

Der vil derfor også være en række områder hvor Jan Rytkjær Callesen ville kunne drage fordel af sin lokalpolitiske erfaring på Christiansborg og omvendt, hvor Sønderborg fremadrettet vil kunne drage fordel af at have en mand siddende med ved bordet på f.eks. klimaområdet, hvor han kender det ene af Sønderborg Kommunes fyrtårne, ProjectZero.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...