Jan Rytkjær Callesen: Hvad med politiskolen?

29. februar 2016 Erhverv

Jan Rytkjær Callesen, der har pladser i både byrådet og i Folketinget for Dansk Folkeparti, har brugt meget tid på at tale varmt for, at politiskolen kommer til Sønderborg.

dk/wp-content/uploads/2015/11/jan1-300×225.jpg” alt=”Jan Rytkjær Callesen synes ikke, Sønderborg Kommune gør noget for at få politiskolen til byen.” width=”300″ height=”225″ /> Jan Rytkjær Callesen synes ikke, Sønderborg Kommune gør noget for at få politiskolen til byen.

“Jeg synes bestemt, at borgmesteren skal sende en lejepris på kasernen til Retsudvalget på Christiansborg, så de har en pris, når de overvejer placeringen af politiskolen”, siger Jan Rytkjær Callesen til SønderborgNYT.

Han fortæller videre, at det har vist sig, at annekset ved Rådhuset, den bygning, der blandt andet huser Teknik og Miljøforvaltningen, har et dårligt indeklima.

“Det vil koste omkring 10 millioner kroner at sætte den i stand, så nu har borgmesteren luftet tanker om, at kommunen kan flytte den forvaltning ind på kasernen”, siger Jan Rytkjær Callesen.

“Jeg forventer, at flertalsgruppen stadig har interesse i at få politiskolen til byen”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk