Jan Rytkjær Callesen jublende glad for udflytningen af arbejdspladser

1. oktober 2015 Augustenborg

På Christiansborg går Jan Rytkjær Callesen fra Dansk Folkeparti rundt med armene i vejret.

Jan Rytkjær Callesen er jublende glad for udflytningen af arbejdspladser. Og drømmen om Politiskolen i Sønderborg er ikke glemt.

Jan Rytkjær Callesen er jublende glad for udflytningen af arbejdspladser.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er en meget glad mand, fordi Sønderborg får 392 statslige arbejdspladser”, siger folketingsmedlem Jan Rytkjær Callesen til SønderborgNYT.

Natur- og Erhvervs styrelsen plus nogle mindre vandstyrelser skal fremover bo på slottet i Augustenborg.

“Vi er den by i Danmark, der får næstflest statslige arbejdspladser. De 377 arbejdspladser er i Natur- og Erhvervsstyrelsen og de 15 er i vandstyrelserne”, siger Jan Rytkjær Callesen.

“Både jeg og mit parti har arbejdet for det her, så vi ser det da som en sejr, at vi fik Sønderborg i spil til de mange arbejdspladser”, siger Jan Rytkjær Callesen.

jan Rytkjær Callesen vil stadig arbejde for at få Politiskolen til Sønderborg.

jan Rytkjær Callesen vil stadig arbejde for at få Politiskolen til Sønderborg.

Der har i længere tid været megen tale om, at det ville være herligt, hvis Politiskolen lavede en afdeling i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og den opgave arbejder vi videre med. Vi læner os ikke tilbage, selvom vi fik Natur- og Erhvervsstyrelsen”, siger Jan Rytkjær Callesen, der stadig bor og har sin forretning i Nordborg

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...