Jan Rytkjær Callesen prøver at genstarte sin politiske karriere

28. juni 2022 Politik
Jan Rytkjær Callesen. Foto: Ole Kæhler
Jan Rytkjær Callesen. Foto: Ole Kæhler

Jan Rytkjær Callesen fra Nordals, som tidligere har siddet i Folketinget og i Byrådet for Dansk Folkeparti, har meldt sig i Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. Han agter også at stille op som lokal kandidat – og spår, at Danmarksdemokraterne vinder hele 20 mandater til det næste folketingsvalg.

“Jeg sagde i begyndelsen af maj måned, hvor jeg havde meldt mig af Dansk Folkeparti, at jeg ikke var færdig med politik. Nu har jeg haft en periode med ro og imens har jeg gået og ventet for at se, om Inger Støjberg ville starte et nyt parti”, siger Jan Rytkjær Callesen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at det især er Inger Støjbergs holdninger, han finder interessante.

“Jeg vil også gerne have en strammere udlændingepolitik end Venstre vil og jeg mener heller ikke, at alting skal handle om København”, siger han og tilføjer, at han altid har ‘været blå’.

Jan Rytkjær Callesen meldte sig ind i Støjbergs parti i søndags.

“Hvis jeg skal sige det mere præcist, så meldte jeg mig ind i venneforeningen, fordi der ikke ikke er lavet en organisation endnu endnu. Det er heller ikke sikkert, at den kommer på plads inden næste folketingsvalg, som ifølge nogle jeg har talt med, kommer til september”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uanset hvornår valget kommer, så håber Jan Rytkjær Callesen, at hans navn kommer på stemmesedlen.

“Jeg skriver til Inger Støjberg, at jeg stiller mig til rådighed som kandidat her i Sønderborgkredsen – og jeg tror partiet tordner ind i Folketinget med 20 mandater”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...