Jan Rytkjær Callesen skifter Flügger ud med maling fra Beck og Jørgensen

30. juni 2020 Erhverv

Vi har opsagt vores samarbejde med Flügger per 31. juli. De giver desværre ikke længere lov til, at vi må have andre varer end deres i butikken. Vi kan ikke drive en forretning med kun Flügger – så kan vi lige så godt lukke. Men det gør vi ikke, skriver butiksejer Jan Rytkjær Callesen i en pressemeddelelse.

Butikken i Storegade i Nordborg til maling fra Beck og Jørgensen i stedet. Vi sænker priserne i forhold til Flügger. Samtidig kommer vi også til at tilbyde maling i forskellige kvaliteter, så alle kan være med.

Inden længe begynder vi at udfase Flüggers produkter og skifter over til vores nye leverandør. Som kunde vil man derfor en overgang kunne opleve, at vi har maling fra to leverandører. Løbende vil det betyde, at vi rykker lidt rundt i butikken, og facaden får nye skilte.

Vi fortsætter på samme adresse, med samme personale og samme telefonnummer. Fremover vil vi præsentere os som ”Callesen farver” når vi tager telefonen.

Vores facebook side vil skifte navn til ”Callesen farver og byggemarked”. Her vil vi prøve så godt som muligt, at holder kunder informeret om, hvad der sker undervejs. Her vil vi også i fremtiden lægge ind, hvis vi laver gode tilbud, får nye spændende varer eller andet nyt.

Husk vi lige nu har 25 procent rabat på al maling fra Flügger. Som særlig intro tilbud giver vi også 25 procent på Beck og Jørgensen maling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...