Jan Rytkjær Callesen skifter Flügger ud med maling fra Beck og Jørgensen

30. juni 2020 Erhverv

Vi har opsagt vores samarbejde med Flügger per 31. juli. De giver desværre ikke længere lov til, at vi må have andre varer end deres i butikken. Vi kan ikke drive en forretning med kun Flügger – så kan vi lige så godt lukke. Men det gør vi ikke, skriver butiksejer Jan Rytkjær Callesen i en pressemeddelelse.

Butikken i Storegade i Nordborg til maling fra Beck og Jørgensen i stedet. Vi sænker priserne i forhold til Flügger. Samtidig kommer vi også til at tilbyde maling i forskellige kvaliteter, så alle kan være med.

Inden længe begynder vi at udfase Flüggers produkter og skifter over til vores nye leverandør. Som kunde vil man derfor en overgang kunne opleve, at vi har maling fra to leverandører. Løbende vil det betyde, at vi rykker lidt rundt i butikken, og facaden får nye skilte.

Vi fortsætter på samme adresse, med samme personale og samme telefonnummer. Fremover vil vi præsentere os som ”Callesen farver” når vi tager telefonen.

Vores facebook side vil skifte navn til ”Callesen farver og byggemarked”. Her vil vi prøve så godt som muligt, at holder kunder informeret om, hvad der sker undervejs. Her vil vi også i fremtiden lægge ind, hvis vi laver gode tilbud, får nye spændende varer eller andet nyt.

Husk vi lige nu har 25 procent rabat på al maling fra Flügger. Som særlig intro tilbud giver vi også 25 procent på Beck og Jørgensen maling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21 – Debat: Klimaomstilling skal tænkes ind i kommunalplanerne

21. oktober 2021 KV21

Spidskandidat Jesper Esbensen, Konservative, skriver:  Sønderborg Kommunes fremtidige CO2-neutrale energisystem og omstillingen til det kræver en strategisk og langsigtet planlægning. Langsigtet fordi vi gerne skal være i stand til at slide de eksisterende anlæg op og så være klar med de nye, så omkostningerne ved omstillingen bliver mindst mulige. Strategisk fordi der er nogle fysiske […]

Læs mere...