Jan Rytkjær Callesen: Vi gør os klar til folketingsvalg

20. september 2016 Politik

Jan Rytkjær Callesen fra Dansk Folkeparti siger til SønderborgNYT, at der hele mandagen blev snakket valg i alle hjørner og kroge på hele Christiansborg.

“Dansk Folkeparti er parat til at låne Anders Samuelsen en stige, så han kan komme lidt ned fra træet igen og slække på kravet om fem procent i lettelse af topskatten til dem, der tjener over en million”, siger Jan Rytkjær Callesen. Hvis ikke Liberal Alliancen bruger stigen, så er planen klar:

“Så bruger vi den selv og kravler op i  i lygtepælene med vores valgplakater”, siger DF’eren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu er statsministeren i FN og kan ikke trykke på valgknappen.

“Det bliver han nødt til, når Liberal Alliance kommer med en mistillidserklæring – og det er de nødt til, når han ikke giver dem deres skattelettelse på fem procent til de 40. 000 i landet, der tjener allermest “, siger Jan Rytkjær Callesen.

Han fortæller videre, at der kun er 61, der bakker op om regeringens 2025-plan.

Efter et eventuelt valg kan det sagtens vise sig, at Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne sammen sidder på et flertal.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og jeg mener bestemt, at vi kan finde ud af at arbejde sammen og så er de små partier jo koblet af”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...