Jane Knudsen Thomsen:Velfærdssamfundet svigter

15. maj 2015 Sønderborg

Jane Knudsen Thomsen fra Sønderborg skriver:

Jeg er bitter

Jeg foragter det danske system og har en drøm om at vælte det. Det skæve skrankepaveri der koster menneskeliv – råbe med grimme ord lige ind i hovedet på embedsmændene – for de politikere vi har stemt på har jo ikke “magten” at være borger på gulvet i jeres magtforvirring er grotesk.

Artiklen fortsætter under annoncen

At sko til 2000 kr er billige er hvad en familie på 4 kan bruge på et år i sko. Der er for fanden ingen føling inde fra Cirkusbygningen Christiansborg hvad der vil sige at være i socialklasse 5 eller 4 og snart vil socialklasse 3 være tilhørende underklassen – fordi i laver konstant lort og bruger så 3 mdr til 5 år at pege fingre og kaste mudder i primetime tv – mage til narcisister og medieliderlighed.

Fejlbehandlet gennem 14 år

I over 12 år skreg jeg på hjælp – i over 14 år fejlbehandlet på sygehuse der nær har kostet mig livet 4 gange – 4 gange sjusk og møg – patienterstatningen vasker hænder og dækker bag ved en lovgivning at medicinal industriens egne lønnede medarbejdere skal vurdere om jeg er skadet af deres medicin! At deres sygehus læge lod mig ligge i over 5 timer med indreblødninger og bare gav morfin – fordi hun ikke ville erkende hun havde lavet en fejl i første operation!

Kommunens skrankepaver

Når det drejer sig om livsvigtig medicin – i november 2012 var jeg ved at dø igen igen. Følgeskader af første fejl – skrankepaveri i kommunen og et nej til at hjælpe med pludselige opstået medicin udgifter på over 14.000 kr efter udskrivelse. Jeg ville dø uden medicinen og en emsig lille kommunedame postulerede alt andet end hvad der stod på retsinformationen og hvad lægen havde fortalt – kvik lån blev min redning med en rente på 23,6 pct.

Jeg begyndte at granske lovgivningen – og for fanden hvor er der meget der kolliderer og hvor skal man da rende panden mod muren en milliard gange og når en borger fra gulvet pludselig kan loven, vil de for helvede ikke engang tale til en – næ så bliver ansøgningerne bare “væk” på borger.dk.rådhus

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis en eller flere lyttede til,  hvad jeg og andre har været igennem de seneste 36 måneder – man ville tro jeg er sindsyg – for det eksisterer jo ikke i verdens lykkeligste land med bedste velfærd og sikkerhedsnet.

Jo det gør!

Jeg har været der – og er ikke den eneste – der er alt for mange der bliver skubbet ud over kanten og ikke alle har ressourcer til banke hovedet i muren en milliard gange eller måske døde de undervejs i kampen for livet.

Ingen medier har bare nosser nok til at skrive eller filme – men jeg er klar!

Artiklen fortsætter under annoncen

Børnene blev adskilt

Pga af alle de fejl i min fortid skal jeg leve i min fremtid, ikke nok med de fysiske skavanker men med de psykiske sår og ar af systemet der ikke ville bruge den lovgivning der er og oplevelsen af de mest groteske lovbrud fra en børn & familie forvaltnings fejl der gør at bl.a. Statsforvaltningen og senere retten traf afgørelse om at skille to søskende ad – min sorg og savn – bekymring. Så grove lovbrud at to borgmestre, der burde skamme sig, men bare gør som alle andre politikere – vasker hænder!

Artiklen fortsætter under annoncen

Får man så hjælp til at komme videre?rådhus1

Næ – det er mit eget problem, “for det er jo ikke li mit område her ved denne skrank” – “hvor går jeg hen så?” “Tja – du kan prøve der eller der, jeg ved det jo ikke.” “Jamen det er dig der arbejder her?” “Nu skal jeg ikke blive fræk”

Danmark min skamplet – dit store betændte sår – hvor jeg dog gerne ville hjælpe dig men lige nu kæmper jeg for at holde mig selv i live på grund af lægers fejl.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk