Jazzforeningen har lige fået medlem nummer 500

22. september 2022 Kultur

Foreningen New Orleans Jazz Sønderborg havde stiftende generalforsamling den 14. marts 2019 på Værtshuset Sundhalle i Sønderborg, og den har til formål at udbrede og vedligeholde kendskabet til New Orleans Jazz og swingmusik.

”På meget kort tid fik vi en medlemsskare på 275. Men her i september, har vi passeret medlem nummer 500. Det er en kæmpesucces, idet mange andre foreninger har mistet medlemmer – blandt andet som følge af coronaepidemien”, siger formand Erwin Langholz i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2022 har vi til og med 18. september været vært for 10 arrangementer. Der arrangeres minimum 10 – 14 koncerter om året, som regel søndage fra kl. 12.00  – 15.30  med frokost eller fra kl. 14.00 – 17.30 uden frokost

Et medlemskab i foreningen, New Orleans Jazz Sønderborg, er et godt valg, hvis du ønsker at træffe positive mennesker og opleve den fantastiske stemning, som udspringer af den dejlige og glade traditionelle jazz, hvor mange af numrene er blevet introduceret for mere end 100 år tilbage i tiden. Hvem mindes ikke Louis Armstrong?

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...