JCI: Årets Erhvervsinitiativpris går til Rønhaveslagteren

14. november 2019 Erhverv

Hvert år giver JCI Sønderborg Årets Erhvervsinitiativpris til en lokal virksomhed, der gør det rigtigt godt.

“Vi måler på rummelighed, bæredygtighed og fightervilje”, sagde den lokale JCI-formand Jens Peter Jensen torsdag eftermiddag, inden prisen blev overrakt.

Der var fem nominerede og det er en jury, der har peget vinderen ud. De nominerede var Hotel 6400, Destilleriet Als, Rønhaveslagteren, Lazy Dog og Fa. Karl D. Petersen.

“Vinderen er Rønhaveslagteren, der får prisen, fordi de gennem god, personlig betjening har taget kampen op mod supermarkedernes delikatesseafdelinger”, sagde JCI-formanden og overrakte prisen sammen med advokat Vivi Muurholm.

“Fra Rønhaveslagteren siger vi 1000 tak. Vi er meget beærede og det er et flot skulderklap til vores medarbejdere”, sagde Annette Iversen fra Rønhaveslagteren, da hun tog imod prisen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...