JCI Sønderborg: Mommark Marina er Årets Erhvervsinitiativ

16. november 2017 GALLERIER

JCI Sønderborg har ftorsdag kåret Mommark Marina som Årets Erhvervsinitiativ 2013.

“I har gjort Mommark Marina til et eftertragtet sted, som trækker mennesker til fra både sø og land”, siger Carina Pedersen fra JCI Sønderboirg

“Der var flere kandidater, som alle lever op til de kriterier, vi har sat om rummelighed og bæredygtighed – og så er de alle fightere, der tør nogle ting”, siger Carina Pedersen.

Steven Red Andersson og Claus Elkolm fra Mommark Marina.

De andre nominerede er: Kisling’s, Petersen Tegl,Easy Robotics, AV-Connection, Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning, Gråsten Teglværk og Speedware.

Claus Elholm blev fulgt på podiet af sin kok, Steven Red Andersson.

“Jeg husker, da vi købte Mommark Marina i 2013 og alle snakkede om, vi var tossede. Men vi har gjort det til et rigtigt godt sted, hvor gæsterne kan lide at komme”, siger Claus Elholm.

Steven Red Andersson er ansat i Mommark Marina.

“Det er jo en sæsonforretning, men vi vil gerne beholde vores kok, så han er helårsansat. Det giver os mulighed for at have selskaber og levere mad ud af huset, når vi er udenfor sæsonen”, siger Claus Elholm til SønderborgNYT.

Inden prisoverrækkelsen fortalte iværksætter Jesper Buch om det at være iværksætter og Just Eat – en god idé, han fik på et værelse i Oslo – og i dag er den 40 milliarder værd.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk