Jeanne Boel: Nye på revyholdet – vi skal ikke rammes af iltmangel i akvariet

10. oktober 2019 Kultur

Revydirektør Jeanne Boel er allerede i gang med at gøre klar til Sønderborg Sommer Revy 2020 og forleden løftede hun sløret for, hvem det er, der skal på scenen, når sommeren vender tilbage.

Ud over revydirektøren selv, så er Lone Rødbroe, der nærmest er på inventarlisten med på holdet – og der bliver et gensyn med Karsten Jansfort, som mange revygæster har spurgt efter.

“Han er jo en pæn mand og for at damerne skal få endnu mere godt at kigge på, så er Pelle Emil Hebsgaard og Max-Emil Nissen også med på holdet”, siger Jeanne Boel til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Plads til nye

Jeanne Boel, Lone Rødbroe og Karsten Jansfort er rutinerede, når det handler om revy. Pelle Hebsgaard har prøvet kræfter med revygenren både i Rottefælden, hos Nykøbing Falster-revyen og TamTam i Tivoli.

“Max-Emil Nissen har aldrig tidligere stået på en revy-scene, men vi skal altså have mod til at give plads til helt nye. Selv Niels Olsen har jo en gang været ukendt”, siger revydirektøren og fortæller videre, at Max-Emil-Nissen er fra musical-genren, der ikke ligge lysår fra revy.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeanne Boel kan huske, at en revyskuespiller har fortalt om den første gang, man er med i en revy.

“Det var i Kerteminde og det var sådan, at frem til premieren var det utroligt angstprovokerende og efter premieren var det både sjovt og pragtfuldt”.

Det er den oplevelse, der venter Max-Emil Nissen.

“Og så synes jeg, vi har pligt til at vise nye ansigter, så vi ikke ender med iltmangel i akvariet”, siger revydirektøren.

Publikums-undersøgelse

Tidligere på året lavede Sønderborg Sommer Revy en publikums-undersøgelse og hvis en og anden tror, at revygæster kommer for at se topnavne på listen over medvirkende, så tager de fejl.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Undersøgelsen viser, at revygæster kommer for at se en god revy. Kvalitet er vigtigere end det er, hvem der leverer den”.

Jeanne Boel har hørt, der er flere, som har snakket om, at det kunne være spændende at prøve med en standup-komiker i revyen.

“Men det er bare sådan, at de par stykker, der kunne være interessante at have med, de tør ikke springe med i en revy”, siger Jeanne Boel og tilføjer, at revy jo også er for holdspillere.

Teksterne er på vej

Sønderborg Sommer Revy består af topaktuelle numre og også nogle af de mere langtidsholdbare.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og nogle tekstforfattere er begyndt at ringe og forhøre sig om nogle ideer, som de går og tænker på. Andre har sendt tekster”, siger Jeanne Boel. Hun og holdet begynder at se på teksterne i løbet af foråret.

Revydirektøren synes, det er lidt ærgerligt, at uroen i Venstre ikke faldt sammen med revyen.

“Men mon ikke de kære politikere alligevel kommer med en masse gaver til revyerne. De plejer jo at være leveringsdygtige”, siger hun.

Ikke alene kommer Sønderborg Sommer Revy med en helt ny sommerrevy og nye spillere på holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kommer med en helt ny hjemmeside og nyt logo – og der er også tænkt nyt til de revygæster, der vil spise på Hotel Sønderborg Strand”, siger Jeanne Boel.

Se den nye hjemmeside og æs mere om Sønderborgs revy HER på LINKET

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Uddannelse, Sønderborg

Sundhedsudvalget har opdateret netværket Ungeliv

9. december 2022 Uddannelse

UngeLiv er en formaliseret netværksstruktur mellem Sønderborg Kommune og samtlige ungdomsuddannelser samt flere andre uddannelsesinstitutioner i kommunen. Netværket har eksisteret i forskellige versioner siden 2007 med det overordnede formål at fremme sundhed og trivsel for unge. Med uddannelsesinstitutionerne som arena hænger arbejdet med sundhed og trivsel tæt sammen med fastholdelse i uddannelse og reduktion af […]

Læs mere...