Jens Møller har sin kajak med på campingtur

20. juli 2022 Erhverv
Jens Møller ved siden af sin kajak. Foto: Ole Kæhler
Jens Møller ved siden af sin kajak. Foto: Ole Kæhler

Sønderborg Camping tilbyder campingferie på en venlig familieplads, hvor der er mindre end 200 meter til stranden og der er der er også gode muligheder for at surfe og sejle. Og netop det med at sejle passer Jens Møller fra Kolding glimrende.

“Jeg har lige været en tur i Høruphav i kajak og i går var jeg i Vemmingbund”, sagde Jens Møller tirsdag til SønderborgNYT.

Han har parkeret sin campingvogn på Sønderborg Campingplads.

“Tidligere havde vi sommerhus, men det solgte vi og købte en campingvogn i stedet. Det er dejligt, at vi kan komme lidt rundt, men der er også en del arbejde forbundet med en campingvogn. Den skal jo gøres ren op til hver tur og så skal vi huske at bestille plads på campingpladserne”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jens Møller og fruen kender Als og de har familie i Augustenborg og på Kegnæs.

“Jeg var også på Als sidste år, hvor vi var tyve kajakroere, som sejlede Als rundt. Jeg havde mit enmandstelt med i kajakken”, sagde Jens Møller.

Det er ikke længe siden han og flere fra familien var i Thyborøn.

“Der lejede vi en hytte, så vi kunne være flere end vi kan i campingvognen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...