Jens Sandell-Duus ny partner i home

8. april 2020 Erhverv

Der er kun én ting at gøre, når man vil holde på de bedste og det er at invitere dem ind i fællesskabet. Det er ejendomsmægler-parret Merete Lund Brock og Henning Brock helt bevidste om.

Derfor ser de det også som en helt naturlig udvikling, at 30-årige Jens Sandell-Duus fra 1. april er blevet partner i home-butikken i Sønderborg.

”Jens Sandell-Duus er udlært og har været hos os i fem år og han har udviklet sig til en dygtig ejendomsmægler, som vi ikke er i tvivl om skal være med på home-holdet,” siger Merete Lund Brock i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Han er yderst vellidt hos kunderne, fordi han altid knokler for at nå et resultat. Og så er han loyal, vedholdende og samvittighedsfuld som person.

Alt det, både vi og kunderne, sætter pris på”, uddyber hun. Ud over at være en dygtig mægler, ligger der selvfølgelig også personlig sympati og fælles værdier bag beslutningen, fortæller home-parret.

”Når man rykker så tæt på i et arbejdsfællesskab, som vi gør som ejendomsmæglere, hvor man er meget afhængige af hinanden, skal kemien være i orden”, siger Henning Brock.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Man bliver jo lidt som en lille familie, når man arbejder så tæt sammen i hverdagen”.

Jens Sandell-Duus, der er vokset op på Kegnæs, er glad for partnerskabet. ”

“Jeg har fra dag ét af set meget op til både Merete Lund Brock og Henning Brock og jeg har altid syntes, at de – uden sammenligning – er byens bedste ejendomsmæglere. Og det mener jeg”, siger Jens Sandell-Duus, der startede sit mæglerliv i Broager under Henning Brocks vinger. ”

“Han var som en mentor for mig og udviklede mig rigtig meget – både som ejendomsmægler og menneske. Senere kom jeg ind til Sønderborg og fik finpudset mine kompetencer”, fortæller han.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...