Jesper Koch er årets Kokkeprofil

29. januar 2021 Erhverv
Jesper Koch høster endnu en anerkendelse
Jesper Koch høster endnu en anerkendelse

Den Danske Spiseguide har netop uddelt 2020-priserne og her var der stor hæder til den gastronomiske leder på Alsik Hotel & Spa, Jesper Koch, der blev kåret til Årets Kokkeprofil.

Den anerkendte topkok og Masterchef-dommer har siden åbningen stået spidsen for hotellets tre restauranter: Syttende, Freias Spisestue og Restaurant Alsik.

Hver restaurant har sit eget unikke køkken og udtryk, men fælles for dem alle er kærligheden til de gode råvarer, traditioner og det gode håndværk, skriver Hotel Alsik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jesper Koch har tidligere arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere to- og trestjernede Michelin-restauranter og han har grundlagt restauranter som Brdr. Koch, Kocherier og Det Glade Vanvid.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...