Jesper Koch og Jan Hellesøe er med i Dahl på Hack – programmet er optaget på Hotel Alsik

3. juni 2021 Samfund

Onsdag aften var radioprogrammet Dahl på Hack på besøg på Hotel Alsik, hvor der blev optaget en udsendelse med den folkekære vært, Søren Dahl, som fik besøg af to velkendte sønderjyder, nemlig manipulator og tryllekunstner Jan Hellesøe og Alsiks egen gastronomiske chef, Jesper Koch.

Søren Dahl er altid garanti for en hyggelig og nærværende oplevelse, når han interviewer sine gæster om både stort og småt.

“Det var rigtigt hyggeligt at være i selskab med både Søren Dahl og Jan Hellsøe – og det var rigtigt dejligt, at der var udsolgt til optagelserne. Søren Dahl havde god energi og stemninger var fin, så det skal nok blive godt at lytte til Dahl Hack på søndag”, siger Jesper Koch til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både Jan Hellesøe og Jesper Koch fortalte om deres opvækst og vejen til der, hvor de er nu.

“Vi fik også snakket om Hotel Alsik og Sønderborg – og det viser sig, at Søren Dahl også godt kan li’ både Sønderborg og sønderborgenserne”, siger Jesper Koch.

Det er muligt at lytte til vores ugentlige optagelse af Dahl på Hack på Radio Classic.fm. Programmet sendes på søndage klokken 10 og det kan også høres på Dahl på Hacks hjemmeside .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...