Jesper Kock arbejder for harmoni og sammenhæng

23. september 2013 Uncategorized

Jesper Kock fra Socialdemokraterne kæmper ikke mindre for unge end for ældre, ikke mindre for Sønderborg by og de andre byer end for landdistrikterne.

Jesper Kock efterlyser en strategi, så bevillinger i sidste ende gavner hele Sønderborg.

Jesper Kock efterlyser en strategi, så bevillinger i sidste ende gavner hele Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg arbejder for harmoni og sammenhæng i kommunen, siger den unge politiker. han mener ikke selv, han er en stereotyp politiker og lidt af en drengerøv. Spørger man ham, hvem han er, så falder svaret omgående:

– Jeg er mig selv, siger Jesper Kock.

Klar til fire år mere

Jesper Kock er klar til fire år mere i Byrådet. Brochuren til valgkampen er klar og han kan svare, hvis nogen spørger ham, hvorfor han skal stemmes ind:

– Det skal jeg, fordi jeg ikke synes, at Byrådet gør det godt nok, siger han. Han forklarer at forrige byrådsperiode handlede om at køre tingene på plads efter kommunesammenlægningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Men i den periode, vi runder af ved årsskiftet har vi stort set kun stemt for eller imod ideer og ansøgninger fra forvaltningerne, siger Jesper Kock. Han efterlyser en strategi for, hvad det er, som Sønderborg vil følge. Hvor er den overordnede vision?

– Vi har for eksempel bevilget penge til håndbold-landsholdskampe i Skansen, men vi har ikke bestemt os for, om vi vil satse på sporten, så det er ikke penge, der investeres i en strategi, siger Jesper Kock. Han er sikker på, Sønderborg vil få langt mere ud af en strategi, hvor der så skal følge penge med til de ting, der passer ind i strategien.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Så er det pludselig en prioritering, når vi bruger penge på f.eks. Folk Baltica, fodboldbaner, bedre cykelstier eller andre ting. Borgerne skal så forstå, at når noget prioriteres op, så er der andet, der prioriteres ned.

– Men det med, at der prioriteres betyder også, at man som byrådspolitiker ikke kan gøre alle glade. Når der bevilges 100 millioner kroner til byggeri på havnen, så er der mange kritiske læserbreve. Men da vi brugte lige så meget på et plejehjem, der kom der ikke nogle skriverier, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kritisk beslutningstager

Jesper Kock har flere gange spurgt i Byrådssalen, om der tages beslutninger ud fra de rigtige forudsætninger. Det gjorde han også, da der kom en ansøgning fra Musikskolen. I dag bor den på Skovvej, men skolen havde faktisk blot søgt om penge til renovering af de tidligere bygninger. Politikerne satte sig grundigt ind i den ansøgning og kom frem til, at det rigtige var at flytte Musikskolen.

De tidligere musikskolebygninger bruges i dag af Misbrugscentret.

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...
>