Jesper Kock: Bevillingsnævnet skal gå i dialog med restauratørerne

31. marts 2017 Erhverv

En klage fra Heidis Bier Bar på byrådsmødet den 2. december 2015 viste, at der var plads til mere dialog mellem bevillingsnævn, politi og restauratørerne.

Det mener Jesper Kock fra Socialdemokratiet og han vil derfor have et punkt om Restaurationsplanen på Byrådets dagsorden på mødet i Byrådssalen på onsdag:

“Byrådet pålægger bevillingsnævnet at facilitere et årligt dialogmøde mellem politiet, restauratørerne og bevillingsnævnet, hvor et fast punkt vil være en dialog om et årshjul.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byrådet pålægger desuden bevillingsnævnet at inddrage restauratørerne i væsentlig grad i arbejdet med udarbejdelsen af kommende restaurationsplaner for Sønderborg Kommune”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...