Jesper Kock skal sætte ord og billeder på Gråsten Landbrugsskole

9. november 2020 Erhverv
Jesper Kock. Pressefoto
Jesper Kock. Pressefoto

Gråsten Landbrugsskole er i en rivende udvikling og som den eneste landbrugsskole i landet med planteavl, kvægproduktion, svineproduktion og fjerkræ er Gråsten Landbrugsskole en stolt sønderjysk uddannelsesinstitution, der uddanner unge landkvinder- og mænd, som er rustet til en spændende karriere i den moderne landbrugssektor.

Jesper Kock skal sætte ord og billeder på livet på Gråsten Landbrugsskole og udvikle skolens sociale mediekanaler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er vigtigt for Gråsten Landbrugsskole at følge med udviklingen.

Plads til 1000 i ét lokale

Derfor finder man også et af Danmarks største klasselokaler, når landbrugseleverne skal have maskinlære.

Det foregår i skolens egen store maskinhal, hvor man midt blandt de store landbrugsmaskiner finder to åbne klasselokaler.

“Det er en hal, hvor det er muligt at samle op til 1000 mennesker til et event”, siger Jesper Kock til SønderborgNYT.

Som en moderne skole og arbejdsplads er behovet for den interne og eksterne kommunikation også vokset med tiden og derfor er det helt naturligt for Gråsten Landbrugsskole at opgradere på kommunikationen.

“Og det har jeg erfaringer med fra mine tidligere job og fra årene som selvstændig erhvervsdrivende”, siger Jesper Kock til SønderborgNYT.

Gråsten Landbrugsskole er en sønderjysk institution fra 1924, der bygger på de stolte danske højskole- og landbrugstraditioner, og er en vigtig del af det lokale og sønderjyske kulturliv. Skolen giver en idyllisk ramme til hyggelige sang- og foredragsaftener og til det helt store åbent landbrugsarrangement med omkring 5.000 besøgende.

Bred vifte med erfaringer

Jesper Kock er ansat til at videreudvikle denne del af Gråsten Landbrugsskole, der fortsat skal bidrage kulturelt til eleverne og lokalsamfundet samtidig med, at det skal bidrage til den samlede økonomi.

Jesper Kock kommer med en meget bred erfaring indenfor kommunikation og events.

Han er mest kendt som en meget innovativ kok, ikke desto mindre har han brugt sine innovative egenskaber til at nytænke mange koncepter i sin karriere som selvstændig.

”Vi glæder os utrolig meget til at få Jesper Kock med på holdet. Vi har kendt ham fra flere forskellige lejligheder, hvor han altid har bidraget med nytænkning og et behageligt samarbejde”, siger Bjarne Ebbesen.

Jesper Kock glæder sig til at komme i gang.

Det er en driftig skole med gode traditioner og meget kompetente medarbejdere. Vi vil i den kommende tid have fokus på at udvikle skolens møde- og konferenceprodukter, så det bliver endnu mere synligt for lokalområdets virksomheder og kulturliv, hvilke fantastiske rammer skolen kan tilbyde”, siger Jesper Kock, som først af alt vil arbejde på at få noget struktur på de processer, der skal være omkring hans opgaver.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk