Jesper lægger navn til sin forretning: Smaling & Co

26. februar 2014 Erhverv

Jesper Smaling, der indtil onsdag klokken 11 var ejer af Kylling og Co i Sønderborg, har bestemt sig for, at familien skal lægge navn til deres succes-butik, der nu hedder Smaling & Co. Som en del af Kylling & Co-kæden, så var konceptet givet på forhånd og det måtte Jesper Smaling og hans stab ikke pille ved.

Jesper Smaling lægger selv navn til sin forretning.

Jesper Smaling lægger selv navn til sin forretning.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Kylling & Co har været godt, men nu skal vi videre, siger Jesper Smaling til Sønderborg Nyt. Det er ikke alene navnet der skiftes.

– Fra nu af kan vi komme med de varer, som kunderne spørger efter og når de ansatte har en god idé til noget nyt, så kan vi prøve det af, siger Jesper Smaling. Tanken er, at Smaling & Co holder fast ved de varer, der hidtil har været en succes og skiller sig af med det, der ikke solgte. Hertil kommer så nogle fornyelser, som han ikke vil løfte sløret for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på billedet

Det er ingen hemmelighed, at det går rigtigt godt i forretningen og Jesper Smaling forklarer gerne, hvorfor:

– Det er medarbejderne, der spiller rigtigt godt sammen, når der er pres på. Hvis de ikke gjorde det, så ville det slet ikke gå så godt, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...