Det Sønderjyske Hus er på udkig efter Madam Blå og især juleplatter

2. maj 2016 Erhverv

Jesper Kock og Sune Axelsen har svært ved at vente til de kan rykke ind i deres nye lokaler i Det Sønderjyske hus.

Og det har de, fordi de glæder til at overraske både sønderborgensere og turister med et væld af spændende og lækre specialiteter, der gerne må have et sønderjysk aftryk. Åbningen er planlagt til 15. juni.

Jesper Kopck og Sune Axelsen er mere end klar til at rykke indenfor i de nye lokaler.

Jesper Kock og Sune Axelsen er mere end klar til at rykke indenfor i de nye lokaler.

De to kokke kender hinanden fra læretiden på Restaurant Bind og rollefordelingen i det fælles sted er på plads:

“Jeg skal have hænderne i bolledejen og det er Jesper Kock, der skal smage på den”, siger Sune Axelsen til SønderborgNYT. At det lige skal være sådan, er ret velovervejet.

“Sune Axelsen er en dygtig kok og jeg vil bruge min tid på at udvikle. Samtidig skal jeg stå for vores undervisningskøkken, hvor både skoleklasser og andre hold kan komme på kursus i for eksempel sønderjyske egnsretter”, siger Jesper Kock.

Sønderjysk sjæl

Hvis du ligger inde med gamle billeder fra Sønderborg eller andre steder i Sønderjylland, så er de interessante for de to kokke.

I Det Sønderjyske Hus kan ældre, smukke kopper og tallerkender få lov til at leve videre.

“De to kokke glæder sig til at tage de nyrenoverede lokaler i brug, men for at skabe den rigtige sønderjyske stemning i huset spørger de efter, om der er nogle læsere, der kan hjælpe. Faktisk er vi på udkig efter alt med sønderjysk sjæl plus Madam Blå-ting og selvfølgelig ISÆR Juleplatter “, siger Jesper Kock og tilføjer:

“Hvis der er nogen, der kan hjælpe, så må de endelig ringe til Sune Axelsen på 2247 5010”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk