Jo flere der bliver vaccineret jo tættere kommer vi på ‘det normale’

27. april 2021 COVID-19

I Sønderborg er der 7458 personer, som har fået begge vaccinestik og det gør deres hverdage noget tryggere og lettere.

“For det første, så bliver de ikke alvorligt syge, hvis de skulle blive smittet med Corona – og for det andet, så behøves de ikke lade sig teste så tit som andre”, siger sundhedschef Michael Skriver. 15235 går og venter på, de skal have deres stik nummer to.

“I Sønderborg er vi godt med, når det handler om vaccinationer og i takt med at flere bliver vaccineret, så nærmer vi os mere normale tilstande. Så vi må holde ud og glæde os over, at de mange test fanger eventuelt smittede tidligere end før”, siger sundhedschefen. Jo tidligere smittede bliver ‘fanget’ jo færre når de selv at smitte.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Langt de fleste kan blive testet i nærheden af, hvor de bor og jo lettere det er at blive testet des flere benytter sig af muligheden. Det betyder også en del, at en negativ test åbner døre til restauranter og andre steder”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...