Job- og Uddannelsesakademiet er åben

8. oktober 2019 Samfund

Forleden slog Job- og Uddannelsesakademiet dørene op for byens borgere og virksomheder. Job- og Uddannelsesakademiet er en del af jobcentret og har egen indgang fra p-dækket ved Borgen.

Formålet med det ny job- og uddannelsesakademi er at give alle borgere i Sønderborg Kommune, uanset jobsituation, en mulighed for at få rådgivning i CV og ansøgning, eller få en snak om jobmuligheder.

Ny Jobcafé

Job- og Uddannelsesakademiet har derfor åbnet en bemandet “drop-in” jobcafé, som man kan besøge mandag-fredag fra klokken 8-15 og torsdag fra 8-17 – og helt uden tidsbestilling, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til borgere, der er tilknyttet jobcenteret tilbydes der blandt andet et tre ugers forløb i “Målrettet jobsøgning”, workshops og individuel rådgivning. Det er blot den første fase, men der er planer om at udvide med flere tilbud samt arrangementer for virksomheder.

Invitation til reception og indvielse

Den officielle reception afholdes den 24. oktober fra kl.14.00 – 15.00, hvor Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalgets næstformand, Niels Ole Bennedsen, indvier Job- og Uddannelsesakademiet. Derudover er der mulighed for at møde kandidater, der allerede har gennemført kurser og forløb i Job – og Uddannelsesakademiet og høre om deres erfaringer og oplevelser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...