Job-Sønderjylland – fælles indsats skal hjælpe virksomheder og jobsøgende

13. juni 2019 Erhverv

Et Sønderjylland, hvor både virksomheder og jobsøgende får hjælp til at finde et godt match uden smålig skelen til kommunegrænser.

Det er ifølge Sønderborg Kommune målet med samarbejdsaftalen Job-Sønderjylland, hvor fælles overblik, rekruttering på tværs og målrettet opkvalificering er nogle af værktøjerne.

Samarbejdsaftalens overordnede mål er at sikre, at både virksomheder og borgere får den bedst mulige hjælp, når de henvender sig til jobcentrene i Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det gælder både, når det handler om at overvåge jobmarkedet for ledige job og jobsøgende, og når det handler om opkvalificering. Det glæder mig, at vi på tværs af kommunegrænserne giver hinanden håndslag på at indgå i et forpligtende samarbejde, hvor vi ser Sønderjylland som ét område. På den måde støtter vi såvel virksomheder som borgere i at finde den arbejdskraft eller den arbejdsplads, som vil være et godt match”, siger formand for Arbejdsmarkedsudvalget Jan Prokopek Jensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...