Jobcenter: Glad borger gav sin sagsbehandler blomster

11. november 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Cornelia Greiner mødte torsdag formiddag op i Jobcenter Sønderborg med to buketter blomster, for at sige personligt tak for en sagsbehandling og indsats, som er årsag til, at hun ikke længere er sygemeldt.

“Tusind, tusind tak – det har gjort en verden til forskel for mig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er blevet set og hørt, som det menneske, jeg er – og det vil jeg bare gerne takke jer for. I har åbnet en dør til nye muligheder, og jeg er bare så glad”, sagde Cornelia Greiner, da hun gav buketterne.

Foto: Sønderborg Kommune” width=”300″ height=”225″ /> På billedet ses fra venstre, Christina Vibe Utzon, JOBINPLACE, Cornelia Greiner og Christin Thaysen fra Jobcenter Sønderborg. Foto: Sønderborg Kommune

Det var en rørt Cornelia Greiner,  der var mødt op for at overraske sin jobkonsulent Christin Thaysen i Jobcenter Sønderborg med en personlig tak og en flot buket blomster.

Artiklen fortsætter under annoncen

For Cornelia Greiner var det nemlig vigtigt, at få fortalt, at det forløb, som jobkonsulent Christin Thaysen havde igangsat havde været godt – og ikke mindst havde virket, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Cornelia Greiner har via jobcentret fulgt et forløb for sygemeldte borgere hos JOBINPLACE i Sønderborg gennem de seneste fire uger, og det har haft god effekt – endda i en sådan grad, at hun nu er raskmeldt halvvejs inde i forløbet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bliver i forløbet lagt stor vægt på den individuelle tilgang til den enkelte sygemeldte, og kontaktperson på forløbet, Christina Vibe Utzon, har derfor oplevet på nærmeste hold, hvilken udvikling, der er sket med Cornelia Greiner.

“Jeg oplever med jævne mellemrum at få tak, når en sygemeldt ringer og raskmelder sig, men at få sat ord på forløbet på denne måde – det er jo fantastisk dejligt”, siger jobkonsulent Christin Thaysen,  mens Christina Vibe Utzon fra JOBINPLACE nikker samstemmende:

“Det er virkelig rart at opleve, hvor meget indsatsen kan betyde for den enkelte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er jo det, vores samarbejde med jobcentret handler om – at vi sammen får flyttet den sygemeldte, så han eller hun igen er klar til at komme ind på arbejdsmarkedet”.

Det er ikke ligefrem hverdagskost, at borgerne giver blomster til deres sagsbehandler i Jobcenter.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...