Jobcenter skal hurtigst muligt hjælpe ledige i job

27. maj 2020 Samfund

Medarbejderne på jobcentret er allerede på arbejde og gør klar til at modtage borgere fra den 2. juni.

Det betyder, at vi nu kan hjælpe de ledige og sygemeldte med at komme i arbejde igen på normal vis, skriver Sønderborg Kommune.

Samtaler kan nu igen foregå ved fysisk fremmøde, men der er også mulighed for at mødes digitalt eller telefonisk.

Alle ledige og sygemeldte borgere vil hurtigst muligt modtage et brev, hvor de informeres om, hvad det betyder for dem. Ledige og sygemeldte borgere er også velkomne til at kontakte jobcentret telefonisk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under hele coronatiden har jobcentret været i kontakt med mange virksomheder og nu kan kontakten igen foregå fysisk og der kan oprettes virksomhedspraktikker og løntilskudsjob ude i virksomhederne.

Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget har anbefalet Byrådet at sætte gang i en ekstraordinær indsats for, at flest mulige beholder deres job, og at de, der er ramt af ledighed, hurtigst muligt hjælpes i job igen eller i uddannelse. Den ekstraordinære indsats hedder ‘Sønderborg i Arbejde’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byrådet skal behandle sagen i dag onsdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 Politik, Sønderborg

Skoler og dagtilbud betaler for de uventede ekstraudgifter til udsatte børn

29. september 2022 Politik

Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Jesper Smaling, sagde på byrådsmødet onsdag, at der bliver flyttet penge fra skoler og dagtilbud, så en del af det hul, som er kommet efter et stort pengeforbrug til udsatte børn, bliver rettet op. “Vi har haft fokus på børnenes behov og det har givet økonomiske udfordringer og jeg vil […]

Læs mere...