Jobcenter skal hurtigst muligt hjælpe ledige i job

27. maj 2020 Samfund

Medarbejderne på jobcentret er allerede på arbejde og gør klar til at modtage borgere fra den 2. juni.

Det betyder, at vi nu kan hjælpe de ledige og sygemeldte med at komme i arbejde igen på normal vis, skriver Sønderborg Kommune.

Samtaler kan nu igen foregå ved fysisk fremmøde, men der er også mulighed for at mødes digitalt eller telefonisk.

Alle ledige og sygemeldte borgere vil hurtigst muligt modtage et brev, hvor de informeres om, hvad det betyder for dem. Ledige og sygemeldte borgere er også velkomne til at kontakte jobcentret telefonisk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under hele coronatiden har jobcentret været i kontakt med mange virksomheder og nu kan kontakten igen foregå fysisk og der kan oprettes virksomhedspraktikker og løntilskudsjob ude i virksomhederne.

Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget har anbefalet Byrådet at sætte gang i en ekstraordinær indsats for, at flest mulige beholder deres job, og at de, der er ramt af ledighed, hurtigst muligt hjælpes i job igen eller i uddannelse. Den ekstraordinære indsats hedder ‘Sønderborg i Arbejde’.

Byrådet skal behandle sagen i dag onsdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...