Jobcenter skriver ordet ’empati’ ind i sine planer

24. november 2021 Politik

Ligesom Olsenbanden, så skal Jobcenter også have planer – ordet empati skal skrives ind i planerne og det arbejdes der på, sagde Jan Prokopek Jensen på onsdagens byrådsmøde. Han er formand for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget.

Jan Prokopek Jensen tog ordet, da Byrådet behandlede et punkt om beskæftigelsespolitiken.

Han fortalte videre, at Sønderborg i Arbejde holdes der fast ved og også Rejseholdet, der gennem sin konatkt til virksomhederne arbejder på at få sygefraværet ned.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og jeg kan fortælle, at der er 17 flygtninge, som har sagt ja til ordningen om at blive sendte tilbage hjemlandet og der seks sager mere på vej”, sagde Jan Prokopek Jensen.

Stephan Lydal fra Dansk Folkeparti har tidligere spurgt ind til, om Sønderborg Kommune bruger den såkaldte repatrierings-mulighed, som det hedder, når flygtninge betales for at rejse hjem.

“Nogle gang skal vi have hjælp fra Christiansborg, men jeg er glad for, at Jobcenter nu er opsøgende, så flere kan sendes hjem gennem støtte-ordningen”, sagde Stefan Lydal.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...