Jobplan Sønderborg: Venstre vil sikre flere arbejdspladser

6. november 2013 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Der skal skabes flere arbejdspladser i Sønderborg Kommune og derfor lancerer Venstre nu Jobplan Sønderborg. Planen skal sikre, at Sønderborg Kommunes erhvervsklima kommer i Top 5 i Danmark, så flere mennesker kan komme i arbejde.

Peter Hansen vil have flere universitetsuddannelser til byen.

Peter Hansen vil have flere universitetsuddannelser til byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi kan som politikere ikke bare se til, mens der stadig mangler arbejdspladser ovenpå krisen. Som politikere må vi tage ansvar for situation og skabe de bedste mulige rammer, så vores virksomheder kan udvikle sig, og så folk kan komme i arbejde, siger Venstres borgmesterkandidat Peter Hansen om den nye jobplan, som partiet lancerer.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at styrke den offentlige service overfor erhvervslivet planlægger Venstre at indføre et loft over sagsbehandlingstiden i byggesager og at indføre et byrdestop for virksomhederne.

Flere uddannelser til Sønderborg

Venstre vil samtidig fjerne dækningsafgiften og indføre en startpakke til iværksættere, så de enkelte iværksættere med et klippekortsystem kan hente hjælp hos professionelle rådgivere. Ikke mindst skal der dog hentes flere uddannelser til Sønderborg.

Sønderborg er en uddannelsesby, og det skal den blive ved med at være i fremtiden. Vi vil derfor invitere Syddansk Universitet til at placere flere uddannelser i Sønderborg. Hvis det ikke giver pote, vil vi gå videre og forhøre os hos andre universiteter, indtil vi får succes. Hvis vi tiltrækker de rigtige uddannelser til Sønderborg, får vores virksomheder adgang til medarbejdere med de rette kompetencer, og dermed kan de udvikle sig,” siger Peter Hansen

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49