Jobplan Sønderborg: Venstre vil sikre flere arbejdspladser

6. november 2013 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Der skal skabes flere arbejdspladser i Sønderborg Kommune og derfor lancerer Venstre nu Jobplan Sønderborg. Planen skal sikre, at Sønderborg Kommunes erhvervsklima kommer i Top 5 i Danmark, så flere mennesker kan komme i arbejde.

Peter Hansen vil have flere universitetsuddannelser til byen.

Peter Hansen vil have flere universitetsuddannelser til byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi kan som politikere ikke bare se til, mens der stadig mangler arbejdspladser ovenpå krisen. Som politikere må vi tage ansvar for situation og skabe de bedste mulige rammer, så vores virksomheder kan udvikle sig, og så folk kan komme i arbejde, siger Venstres borgmesterkandidat Peter Hansen om den nye jobplan, som partiet lancerer.

For at styrke den offentlige service overfor erhvervslivet planlægger Venstre at indføre et loft over sagsbehandlingstiden i byggesager og at indføre et byrdestop for virksomhederne.

Flere uddannelser til Sønderborg

Venstre vil samtidig fjerne dækningsafgiften og indføre en startpakke til iværksættere, så de enkelte iværksættere med et klippekortsystem kan hente hjælp hos professionelle rådgivere. Ikke mindst skal der dog hentes flere uddannelser til Sønderborg.

Sønderborg er en uddannelsesby, og det skal den blive ved med at være i fremtiden. Vi vil derfor invitere Syddansk Universitet til at placere flere uddannelser i Sønderborg. Hvis det ikke giver pote, vil vi gå videre og forhøre os hos andre universiteter, indtil vi får succes. Hvis vi tiltrækker de rigtige uddannelser til Sønderborg, får vores virksomheder adgang til medarbejdere med de rette kompetencer, og dermed kan de udvikle sig,” siger Peter Hansen

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...