Jørgen Mads Clausen: AlsFynBroens styregruppe er i gang med at sammensætte en komite

22. maj 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

AlsFynBroen arbejder for en fast forbindelse mellem Als og Fyn til gavn for hele Syddanmark. I marts blev projektet officielt sat i søen, og en styregruppe blev nedsat med Danfoss’ bestyrelsesformand Jørgen Mads Clausen i spidsen.

Og nu er arbejdet i gang med at sammensætte en komite.

Komiteens medlemmerne kommer til at spille en central rolle i AlsFynBroens arbejde.

Udover at være ambassadører for projektet skal de med deres faglige indsigt og viden også være sparringspartnere og rådgivere for styregruppen, blandt andet i forhold til analyser og undersøgelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

AlsFynBroens formand, Jørgen Mads Clausen, siger:

”Komiteen får en vigtig rolle i AlsFynBroens arbejde, og jeg er rigtig glad for, at vi allerede nu har fået så mange kompetente erhvervsfolk, organisationsledere og politikere med på holdet. AlsFynBroen kommer til at få stor glæde af komitemedlemmernes fagviden, erfaringer og netværk, og jeg ser frem til samarbejdet.”

Jørgen Mads Clausen glæder sig også over, at de nye komite favner bredt både geografisk og branchemæssigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

”AlsFynBroen vil binde Syddanmark sammen og være et markant løft til hele regionen. Derfor er jeg rigtig glad for, at komiteen allerede nu har mange stærke repræsentanter fra Fyn, Sønderjylland og Nordtyskland og fra vidt forskellige nationale og internationale virksomheder. Det viser, at der er opbakning til projektet”, siger Jørgen Mads Clausen i en pressemeddelelse.

Styregruppen forventer, at komiteen i alt får mellem 25 og 30 medlemmer.

Alle komitemedlemmer ventes på plads i slutningen af juni.

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...