Jørn Lehmann: Carl Holst har ansvaret for kæmpe-regning

26. april 2015 Politik

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann, Socialdemokraterne, skriver:

I sagen om det såkaldte Topmøde i Region Syddanmark fralægger Carl Holst sig ansvaret for den urimelige, store udgift til et sjællandsk reklameforbrug for kommunikationsudgifter til topmødet. I stedet lader han regionsdirektøren stå alene med problemet.

Jørn Lehmann mener, at Carl Holst ikke skal løbe fra ansvaret for millionregning.

Jørn Lehmann mener, at Carl Holst ikke skal løbe fra ansvaret for kæmpe-regning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Carl Holst overser fuldstændig, at han som regionrådsformand har det overordnede ansvar for regionen, og dermed også for fadæsen omkring topmødet.

Carl Holst  er sideløbende med formandsjobbet opstillet som folketingskandidat. Man fornemmer tydeligt, at han efterhånden er mere optaget af den kommende valgkamp end at passe sit job som regionrådsformand.

Kandidaturet fratager ham imidlertid ikke for at være forpligtiget til at følge udviklingen i regionen – eller for den sags skyld – ansvaret for beslutninger truffet på ledelsesniveau.

Artiklen fortsætter under annoncen

I stedet for at overføre ansvaret til den konstituerede regionrådsdirektør bør Carl Holst passe jobbet som regionrådsformand. Men en uheldig sag som den med topmøde-regningen er naturligvis ikke rar, når man samtidig er kandidat til Folketinget.

Måske det er derfor, han fralægger sig ansvaret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...